Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) didegaké ing 1988 ing HongKong, lan dibukak pabrik pisanan ing Shenzhen ing 1990. Sajrone 30 taun kepungkur kita wis nyiyapake liwat 6 pabrik ing China daratan: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment(Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mould (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , lan Huayi Semi Trailer & Truck (Hubei) Co., Ltd. Kita uga duwe sawetara kantor cabang ing Dalian, Zhengzhou, Chongqing, lan sapiturute. Kanthi prinsip operasional "Target Sampeyan, Misi Kita", kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan banget kanggo pelanggan terhormat kita.

  • CNC Machined Parts
  • Metal Stamping Parts
  • Penggiling
  • SPRINGS
  • 海报1
  • 海报2
  • 海报3

Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) didegaké ing 1988 ing HongKong, lan dibukak pabrik pisanan ing Shenzhen ing 1990. Sajrone 30 taun kepungkur kita wis nyiyapake liwat 6 pabrik ing China daratan: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment(Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mould (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , lan Huayi Semi Trailer & Truck (Hubei) Co., Ltd. Kita uga duwe sawetara kantor cabang ing Dalian, Zhengzhou, Chongqing, lan sapiturute. Kanthi prinsip operasional "Target Sampeyan, Misi Kita", kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan banget kanggo pelanggan terhormat kita.