Babagan awake dhewe

|Sapa Kita

|Sapa Kita

Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) didegaké ing 1988 ing HongKong, lan dibukak pabrik pisanan ing Shenzhen ing 1990. Sajrone 30 taun kepungkur kita wis nyiyapake liwat 6 pabrik ing China daratan: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment(Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mould (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , lan Huayi Semi Trailer & Truck (Hubei) Co., Ltd. Kita uga duwe sawetara kantor cabang ing Dalian, Zhengzhou, Chongqing, lan sapiturute. Kanthi prinsip operasional "Target Sampeyan, Misi Kita", kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan banget kanggo pelanggan terhormat kita.

|Apa We Do

Kita nggawe macem-macem jinis Grinder, bagean mesin bubut CNC, bagean penggilingan CNC, bagean stamping logam, Springs, bagean pembentuk kawat lan liya-liyane.Pabrik kita wis disertifikasi dening ISO9001, ISO14001 lan ISO / TS16949.Ing taun 2006, Grup kita ngenalake sistem manajemen materi lingkungan sing selaras karo RoHS, sing wis entuk pangenalan saka pelanggan.

Kanthi teknisi trampil, teknologi canggih lan peralatan manufaktur modern sing asale saka Jepang, Jerman lan Taiwan, kita terus nambah proses produksi lan sistem QC sajrone 30 taun kepungkur.

Nganti 2021, grup kita duwe luwih saka 1,000 set mesin lan 3,000 karyawan.Produk berkualitas tinggi lan layanan sawise-sales lengkap wis entuk reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan ing saindenging jagad, kanthi produk kita diekspor menyang luwih saka 60 negara ing Amerika Utara lan Kidul, Eropa, Asia, Timur Tengah, Australasia lan liya-liyane.

|Apa Pilih kita|

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan manufaktur utama kita diimpor langsung saka Jerman lan Jepang.

Tim R&D sing kuwat.

Kita duwe 15 insinyur ing pusat R&D, lan umume duwe pengalaman luwih saka 10 taun.

Kontrol kualitas sing ketat

Inspeksi Material Incoming

Inspeksi Material sing mlebu.

Inspeksi Lengkap

Inspeksi Proses (Saben 1 jam).

IPQC

100% Inspeksi sadurunge pangiriman.

layanan kita

Layanan siji mandeg OEM / ODM, ukuran lan wujud sing disesuaikan kasedhiya.Solusi produksi, solusi packing, solusi pengiriman, Respon cepet.Tim sales profesional nyedhiyakake kawruh lan produk profesional kanggo sampeyan.Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan karo kita, lan ayo kerja bareng kanggo nggawe urip luwih kreatif.

Pengalaman industri sing sugih

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, kita melu riset, pangembangan, produksi, adol lan layanan CNC Lathe Machining lan CNC Milling parts, Metal Stamping Parts, Springs and Wire Forming Products, sing akeh digunakake ing Mobil, Mesin, Elektronik. Produk, Komunikasi, Peralatan Medis, UAV lan Konstruksi, lsp.

Teknologi, produksi lan testing

Kanthi teknisi trampil, teknologi canggih lan peralatan manufaktur modern, kalebu luwih saka 40 Mesin Bubut CNC, 15 Mesin Penggilingan CNC, 3 Mesin Pemotong Kawat, 2 Mesin Sandblasting, 1 Mesin Ukiran Laser, 1 Mesin Garis Rambut, 1 Mesin Knurling, 1 Mesin High- Mesin Rampung Gloss, 16 Mesin Punching, lan sapiturute. Kita trampil ngasilake bagean mesin kanthi presisi dhuwur kanthi macem-macem, kayata tekstur CD, kinclong, sandblasting, garis rambut, knurling, anodizing, electroplating, engraving, e-coating, etching , lan sapanunggalane.Kita ketemu lan isih kerja sama kanthi luwih saka 380 pelanggan saka sumber Global lan Alibaba.kanthi ikhlas.Sprit Eksklusif lan Profesional mbantu kita mbangun kapercayan lan kerja kanthi gampang.

KAMERA DIGITAL OLYMPUS

Bengkel Mesin Bubut CNC

Bengkel Penggilingan CNC

Bengkel Penggilingan CNC

Bengkel Wire EDM

Bengkel Wire EDM

Workshop Sand Blasting Otomatis

Workshop Sand Blasting Otomatis

Bengkel Laser Engraving

Bengkel Laser Engraving