spanduk

Aksesori audio elektronik aluminium cnc bagian mesin bubut HYVW030038

Katrangan singkat:

ODM lan layanan OEM kasedhiya.

Pls nawakake gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

 

Bahan: Aluminium 6061/7075, kuningan, stainless steel, tembaga, delrin, ABS, POM lan liya-liyane;

Perawatan lumahing: Anodizing, polishing, seng plating, nikel plating, salaka plating, emas plating, lukisan, powder coating lan etc.

MOQ: 1 pcs


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

mesin cnc patrs
Aksesori audio elektronik aluminium cnc bagian mesin bubut
QQ截图20180623121320

Babagan awake dhewe

6公司简介

Kita duwe mesin CNC 3, 4 lan 5 Axis lan insinyur trampil kanggo mbantu sampeyan ngasilake produk sing berkualitas, mula hubungi kita.

Toleransi standar kita bisa dadi kelas mk ISO 2768-1 lan kelas f saben panjaluk sampeyan, lan kabeh produk kita bakal 100% inspeksi sadurunge dikirim.

Kunjungan Pelanggan

kunjungan pelanggan

Kaluwihan Kita

7证书

Ulasan pelanggan

8好评(1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan