Bagian Kuningan CNC dening bagean mesin cnc HYIW010500

Katrangan singkat:

Pasokan pabrik mesin penggilingan cnc 5 sumbu kuningan bagian

 

Bahan: kuningan

Finishing lumahing: emas, nikel, salaka plating

Spesifikasi: Customized

Aplikasi: Minangka panyuwunan

 


  • rega FOB:US $ 0,1--9,9 / Piece
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Bahan:Paduan aluminium, Baja tahan karat, paduan seng, lsp.
  • Jeneng barang:OEM CNC Machining Parts
  • Jeneng merek:Huayi
  • Perawatan lumahing:Anodizing, Electropolishing, etc.
  • Sertifikat:ISO9001
  • Istilah Pembayaran:T/T, Paypal, western union, L/C
  • Pangiriman & Pengiriman:Biasane 5-15 dina sawise pembayaran, pengiriman dening DHL, Fedex, TNT, UPS

    Detail Produk

    TIME pangiriman

    Tag produk

    Deskripsi Produk:

    Kita minangka produsen bagean mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 kanthi pengalaman khusus 15 taun

    ing bagean OEM & ODM.Kanthi kualitas dhuwur, kita wis entuk pelanggan saka luwih saka 60 negara.

     

    Sugeng rawuh ing kontak karo kita kanggo pitakon apa wae.

    Bagian Kuningan Mesin CNC
    主图2
    HYYF5031-15

    Babagan awake dhewe

    6公司简介

    Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, sing dadi bawahan saka Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group), sing jembaré 2,800 meter persegi, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan. , produksi, sale lan layanan saka CNC Machined Parts, Metal Stamping Parts, Springs lan Wire Forming Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Medical Equipment, Produk Elektronik, UAV lan etc. Nganti 2022, kita duwe 116 karyawan, 28 Mesin panggilingan CNC, 22 mesin ngowahi CNC, 4 mesin Cutting Wire, 2 mesin Sparking, 2 mesin sandblasting atom lengkap, 1 mesin laser engraving, 1 mesin rambut-line, 1 mesin knurling, etc.

    Kaluwihan Kita

     

    Kita duwe luwih saka 15 mesin kanthi sumbu 3/4/5, bisa nyukupi syarat proses sing beda

     

    #8-

    We Janji

    1. Prosedur inspeksi kualitas kita cukup strict.it kudu dipriksa dhewe nalika produksi, kita duwe inspektur aliran lan inspektur profesional.

    2. Saben ukuran produk kudu diuji siji-siji sawise ngrampungake produksi lan menehi laporan kualitas.

    3. Kita duwe luwih saka 20 set mesin pangolahan saka merek Jepang lan Taiwan.kayata mesin pangukuran koordinat telu otomatis kanthi otomatis, mesin pangukur koordinat loro, pengukur dhuwur lan pangukuran kasar lan liya-liyane.

    4. Kita minangka pabrik entitas, dudu perusahaan dagang.Rega yaiku komposisi saka rega kualitas produk sing nyata.Kualitas bisa njamin luwih bisa dikontrol luwih dhuwur tinimbang perusahaan dagang.Rega luwih murah, paling ora nyuda biaya layanan perusahaan dagang.

    5. Kanthi Pabrik lan layanan dagang, kita nyedhiyakake macem-macem produk kanggo nyukupi panjaluk sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan