CNC Milling Parts

CNC Milling Parts

  • Disesuaikan Nguripake Kuningan tembaga Bagian Mekanik HYCZ090004

    Disesuaikan Mengubah Kuningan Tembaga Bagian Mekanik HYC...

    Spesialisasi ing produksi bagean stamping logam khusus

    Bahan: kuningan.

    perawatan lumahing: dilapisi, etc.

    Ukuran: disesuaikan.

    Sertifikasi: ISO 9001.

  • Bagian audio swara OEM aluminium presisi ngowahi layanan panggilingan HYVW030039

    OEM swara bagean audio aluminium tliti ngowahi mil ...

    layanan OEM lan ODM olèh.Pls nyedhiyani gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

    Bahan: Aluminium 6061/7075, kuningan, stainless steel, tembaga, delrin, ABS, POM lan liya-liyane;

    Perawatan lumahing: Anodizing, polishing, seng plating, nikel plating, salaka plating, emas plating, lukisan, powder coating lan etc.

    MOQ: 1 pcs

  • Kustom aluminium earphone bagian presisi aluminium cnc mesin bagian penggilingan dipoles HYVW030036

    Kustom aluminium earphone bagean presisi aluminium cn ...

    ODM lan OEM olèh.

    Pls nyedhiyani gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

     

    Bahan: Aluminium 6061/7075, kuningan, stainless steel, tembaga, delrin, ABS, POM lan liya-liyane;

    Perawatan lumahing: Anodizing, polishing, seng plating, nikel plating, salaka plating, emas plating, lukisan, powder coating lan etc.

    MOQ: 1 pcs

  • OEM aluminium bagian drone cnc bagian mekanik penggilingan HYVW030035

    OEM aluminium bagian drone cnc bagian mekanik penggilingan...

    ODM lan OEM olèh.

    Pls nyedhiyani gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

  • Micro cnc drone aksesoris kustom aluminium 7075 mesin cnc disesuaikan bagian penggilingan HYVW030034

    Micro cnc drone aksesoris custom aluminium 7075 cnc...

    Toleransi normal kita bisa dadi kelas mk ISO 2768-1 lan kelas f saben panjaluk sampeyan, lan kabeh produk kita bakal 100% inspeksi sadurunge dikirim.

    ODM lan OEM olèh.

    Pls nyedhiyani gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

  • Suku Cadang Drone Mesin CNC Kustom 5 Sumbu CNC Penggilingan Aluminium Layanan Fabrikasi Penggilingan HYVW030033

    Suku cadang drone mesin CNC khusus 5 sumbu cnc mil ...

    Kita minangka produsen bagean mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 kanthi pengalaman 15 taun.

    ODM lan OEM olèh.

    Pls nyedhiyani gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

  • kuningan cnc mesin oem cnc mesin bending parts HYIW010501

    kuningan cnc mesin oem cnc mesin bending parts HY...

    kuningan cnc mesin oem cnc bagian mesin bending

     

    Bahan: kuningan

    Finishing lumahing: emas, nikel, salaka plating

    Spesifikasi: Customized

    Aplikasi: Minangka panyuwunan

     

  • Bagian Kuningan CNC dening bagean mesin cnc HYIW010500

    Bagian Kuningan CNC dening bagean mesin cnc HYIW010500

    Pasokan pabrik mesin penggilingan cnc 5 sumbu kuningan bagian

     

    Bahan: kuningan

    Finishing lumahing: emas, nikel, salaka plating

    Spesifikasi: Customized

    Aplikasi: Minangka panyuwunan

     

  • Kustom cnc ngowahi kuningan bagian mekanik HYCZ090003

    Kustom cnc ngowahi kuningan bagian mekanik HYCZ090003

    Spesialisasi ing produksi bagean stamping logam khusus, kita minangka produsen hardware sing disertifikasi ISO9001 lan khusus ing Bagian Mesin CNC lan Bagian Penggilingan CNC kanthi pengalaman luwih saka 15 taun.

    Bahan: Aluminium, kuningan, SUS, etc,

    perawatan lumahing: anodized, dilapisi, etc,

    ukuran: customized,

    Werna: Minangka panyuwunan pelanggan