spanduk

Kustom aluminium earphone bagian presisi aluminium cnc mesin bagian penggilingan dipoles HYVW030036

Katrangan singkat:

ODM lan OEM olèh.

Pls nyedhiyani gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

 

Bahan: Aluminium 6061/7075, kuningan, stainless steel, tembaga, delrin, ABS, POM lan liya-liyane;

Perawatan lumahing: Anodizing, polishing, seng plating, nikel plating, salaka plating, emas plating, lukisan, powder coating lan etc.

MOQ: 1 pcs


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Deskripsi Produk:

0a4ae8a2dc09b5f4b337d24c17a2d4b
Kustom aluminium earphone bagean presisi aluminium cnc machined bagean panggilingan polesan
KAMERA DIGITAL OLYMPUS

Babagan awake dhewe

6公司简介

Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, sing dadi bawahan saka Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group), sing jembaré 2,800 meter persegi, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan. , produksi, sale lan layanan saka CNC Machined Parts, Metal Stamping Parts, Springs lan Wire Forming Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Medical Equipment, Produk Elektronik, UAV lan etc. Nganti 2022, kita duwe 116 karyawan, 28 Mesin panggilingan CNC, 22 mesin ngowahi CNC, 4 mesin Cutting Wire, 2 mesin Sparking, 2 mesin sandblasting atom lengkap, 1 mesin laser engraving, 1 mesin rambut-line, 1 mesin knurling, etc.

Ulasan pelanggan

8好评(1)

Kunjungan Pelanggan

adat ngunjungi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan