spanduk

penggiling jamu adat

Katrangan singkat:


  • Bahan:Aluminium, Sandblasting + Anodizing
  • piranti:Advanced CNC Lathe lan Milling machinery
  • Sertifikasi:ISO9001 lan ROHS tundhuk
  • Jeneng merek:HUAYI
  • Perawatan lumahing:Sandblasting + Anodizing
  • warna:Jambon, Biru, Ungu, Ireng, Abang
  • Item:Ukuran 2,5 x 2,5 x 1,8 in
  • Dianggo:Kanggo tembakau, nggiling suket

    Detail Produk

    TIME pangiriman

    Tag produk

    Deskripsi Produk:

    Kita wis nggawe dandan luwih kanggo produk sing nggawe gilingan kita luwih apik tinimbang sadurunge!

    1. Produk kita duwe untu nggiling sing cetha banget sing posisine pas kanggo nggiling saben jinis jamu, saka jamu sing paling entheng nganti sing paling padhet kanthi sawetara twists sing gampang.

    penggiling jamu khusus (8)

    2. Layar bolong sing bisa dicopot anyar luwih jero lan pas karo bagian ngisor.Iki dirancang khusus kanggo nahan bahan lemah lan luwih stabil.Iki bakal ngidini sampeyan nggiling luwih akeh jamu bebarengan lan nyegah sampeyan ora tumpah nalika mbukak sisih ndhuwur.

    penggiling jamu khusus (9)

    3. Kita 2.5 "gilingan punika gilingan uga dibangun digawe saka tugas abot aluminium alloy. Bahan kualitas dhuwur ndadekake kamar mbukak lancar lan gampang, untu bakal tansah tetep cetha lan bakal gampang kanggo ngresiki.

    penggiling jamu khusus (10)

    Aplikasi:

    1. Iku cocok kanggo mecah lan break conto saka macem-macem jaringan tanduran, kalebu werna, Asal-Usul, godhong, kembang, woh-wohan, wiji, etc.;

    2. Iku cocok kanggo mecah lan crushing kanggo analisis lan deteksi bahan pangan lan pharmaceutical;

    3. Iku cocok kanggo nggoleki crushing lan nggoleki mecah saka hard, medium-hard lan brittle conto, lan uga cocok kanggo alus, bahan elastis lan fibrous.Bahan-bahan sing bisa digiling lan digiling kalebu jaringan serat, bahan kimia, obat-obatan, lemah, sludge, jaringan tanduran, partikel gandum, wiji lenga, plastik, sampah, wol, tekstil lan akeh bahan liyane.

    Gambar rinci:

    Bahan Aluminium, Sandblasting + Anodizing
    prabotan Advanced CNC Lathe lan Milling machinery
    Sertifikasi ISO9001 lan ROHS tundhuk
    Jeneng merek HUAYI
    Pangobatan lumahing Sandblasting + Anodizing
    warna Jambon, Biru, Ungu, Ireng, Abangpenggiling jamu khusus (11)
    Item Ukuran 2,5 x 2,5 x 1,8 in
    Panganggone Kanggo tembakau, nggiling suket

    Apa iku Grinder?

    Gilingan minangka piranti sing bisa digunakake kanggo nggiling potongan tunas ganja dadi remah sing bisa digunakake ing sendi.Grinders teka ing macem-macem wujud, saka cilik lan prasaja kanggo piranti karo telung utawa papat 'filter' kanggo nggayuh Skuff.

    Piranti kasebut kasusun saka bagean sing pas kanggo mbentuk kompartemen bunder sing ditutup.Sisih ndhuwur biasane luwih cilik tinimbang ngisor.Ana pin ing loro-lorone ing kompartemen kasebut.Pins iki staggered supaya padha ora ndemek saben liyane nalika bagean diuripake ing arah ngelawan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan