Klem klem baja khusus presisi bagean stamping gedhe HYVW030042

Katrangan singkat:

 

Bahan: Aluminium / baja;

Perawatan lumahing: Anodizing / powder coating / lukisan / elektroforesis;

 

SERVICE OEM WELCOME lan LAYANAN PROTOTYPING BISA DISEDIAKAN!

MOQ: 1 PCS


  • :

    Detail Produk

    TIME pangiriman

    Tag produk

    Deskripsi Produk:

    Kita minangka produsen bagean mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 kanthi pengalaman 15 taun.

    Toleransi standar kita bisa dadi kelas mk ISO 2768-1 lan kelas f saben panjaluk sampeyan, lan kabeh produk kita bakal 100% inspeksi sadurunge dikirim.

    Kita ngarahake ngembangake lan ngasilake produk sing cocog karo spesifikasi sing tepat, sauntara, nawakake rega sing cukup lan layanan profesional kanggo nyukupi pangarepan lan anggaran sampeyan.

    Produk utama kita digunakake ing piranti Listrik, (sepeda motor) peralatan olahraga, peralatan omah, Ponsel, piranti medis;lampu, jam tangan, dolanan lan industri mobil lsp.

    bagean stamping
    Kustom baja krenjang gunung lembaran logam stamping bagean
    bagean stamping

    Kaluwihan Kita

    kauntungan kita

    Kunjungan Pelanggan

    客户来访

    Ulasan pelanggan

    8好评(1)

    6公司简介

    Babagan awake dhewe


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan