Disesuaikan Presisi 5 Axis Cnc Milling Service Mesin Blok Logam Mesin Bagian Aluminium Anodized HYFZ060001

Katrangan singkat:

Pretty High Quality OEM CNC machining parts high quality, fast response, specialized in OEM service, so any customized parts, pls don't hesitate to send us enquiry!!

Bahan: Aluminium, Stainless steel, paduan seng;

Rampung: Ireng utawa salaka

Ukuran: Customized;


  • rega FOB:US $ 0,1--9,9 / Piece
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Bahan:Paduan aluminium, Baja tahan karat, paduan seng, lsp.
  • Jeneng barang:OEM CNC Machining Parts
  • Jeneng merek:Huayi
  • Perawatan lumahing:Anodizing, Electropolishing, etc.
  • Sertifikat:ISO9001
  • Istilah Pembayaran:T/T, Paypal, western union, L/C
  • Pangiriman & Pengiriman:Biasane 5-15 dina sawise pembayaran, pengiriman dening DHL, Fedex, TNT, UPS

    Detail Produk

    TIME pangiriman

    Tag produk

     Informasi Perusahaan

    1(1)

    Teknologi & Kategori

    Jeneng barang

    Disesuaikan Presisi 5 Axis Cnc Milling Service Mesin Blok Logam Mesin Bagian Aluminium Anodized

    Bahan kasedhiya

    Aluminium, Baja Tahan Karat, Baja Karbon,Kuningan, Perunggu, Tembaga, Titanium lan liya-liyane

    Perawatan lumahing

    kasedhiya

    Anodized, Nickel Plated, Zinc Plated, Chrome Plated, Passivation, Electrophoresis, Electropolishing, Painting, Powder Coated, etc

    Sertifikat & Standar

    ISO9001 pabrik certified karo kontrol kualitas apik lan kabeh produk kita 100% mriksa sadurunge pangiriman.

    prabotan

    Swara 28 CNC Milling Machines (3,4, 5 Axis) & 22 CNC Turning mesin bisa ndhukung panjaluk pesenan gedhe.

    Desain

    OEM & ODM welcome, lan uga kita duwe tim R&D lan bisa mbantu desain lan ngembangake produk sampeyan.

    Aplikasi

    Macem-macem jinis mobil, mesin, peralatan omah, produk elektronik, peralatan listrik, alat tulis, komputer, saklar daya, saklar miniatur, arsitektur, komoditas lan peralatan A/V, peralatan olahraga, lsp.

    MOQ

    Ora ana watesan jumlah

    Sampel

    Sugeng rawuh sampeyan njaluk conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

    Pangiriman & Pengiriman

    Kita bisa ngirim menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, dikirim kanthi DHL, FedEx, UPS, lsp udakara 3 nganti 5 dina.

    Layanan

    Layanan respon sing anget lan cepet sing diwenehake dening Tim Penjualan Ekspor profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun nangani ekspor menyang AS, Eropa, Jepang lan negara lan wilayah liyane.

    3

    Kaluwihan Kita

    45627

    Panuku Umpan Balik

    89101112









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan