Disesuaikan Nguripake Kuningan tembaga Bagian Mekanik HYCZ090004

Katrangan singkat:

Spesialisasi ing produksi bagean stamping logam khusus

Bahan: kuningan.

perawatan lumahing: dilapisi, etc.

Ukuran: disesuaikan.

Sertifikasi: ISO 9001.


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Deskripsi Produk:

Customized Micro Machining Stainless Steel Diuripake Milled Steel Aluminium CNC Nguripake Kuningan Parts Mechanical

Bagian kuningan mesin CNC khusus
Bagian kuningan mesin CNC khusus
Bagian kuningan mesin CNC khusus

Babagan awake dhewe

6公司简介

Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, sing dadi bawahan saka Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group), sing jembaré 2,800 meter persegi, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan. , produksi, sale lan layanan saka CNC Machined Parts, Metal Stamping Parts, Springs lan Wire Forming Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Medical Equipment, Produk Elektronik, UAV lan etc. Nganti 2022, kita duwe 116 karyawan, 28 Mesin panggilingan CNC, 22 mesin ngowahi CNC, 4 mesin Cutting Wire, 2 mesin Sparking, 2 mesin sandblasting atom lengkap, 1 mesin laser engraving, 1 mesin rambut-line, 1 mesin knurling, etc.

Kaluwihan Kita

客户来访

Kita minangka produsen hardware sing disertifikasi ISO9001 lan khusus ing Bagian Mesin CNC lan Bagian Penggilingan CNC kanthi pengalaman luwih saka 15 taun.Kabeh produk kita bakal 100% mriksa sadurunge pangiriman.

We Janji

1. Perusahaan kita diadegaké ing 2010, saiki ana pelanggan saka sak ndonya kanggo ngunjungi, produk diekspor menyang luwih saka 60 negara lan wilayah ing jaban rangkah, menang kepercayaan lan dhukungan saka akeh pelanggan.

2. Ing craftsmanship kabeh bagean kita machined kontrol rigorously, Saben produk wis kertu proses dhewe lan proses grafik.

3. Prosedur inspeksi kualitas kita cukup strict.it kudu dipriksa dhewe nalika produksi, kita duwe inspektur aliran lan inspektur profesional.

4. Saben ukuran produk kudu diuji siji-siji sawise ngrampungake produksi lan menehi laporan kualitas.

5. Kita duwe luwih saka 20 set mesin pangolahan saka merek Jepang lan Taiwan.kayata mesin pangukuran koordinat telu otomatis kanthi otomatis, mesin pangukur koordinat loro, pengukur dhuwur lan pangukuran kasar lan liya-liyane.

6. Kita minangka pabrik entitas, dudu perusahaan dagang.Rega yaiku komposisi saka rega kualitas produk sing nyata.Kualitas bisa njamin luwih bisa dikontrol luwih dhuwur tinimbang perusahaan dagang.Rega luwih murah, paling ora nyuda biaya layanan perusahaan dagang.

7. Kita minangka kombinasi produksi lan perdagangan, industri lan bisnis integrasi perdagangan.Nganti saiki, akeh pedagang kanggo pasar Jepang lan Eropa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan