spanduk

Supplier aksesoris headphone kustom cnc aluminium machined parts HYVW030037

Katrangan singkat:

ODM lan OEM olèh.

Pls nyedhiyani gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

 

Bahan: Aluminium 6061/7075, kuningan, stainless steel, tembaga, delrin, ABS, POM lan liya-liyane;

Perawatan lumahing: Anodizing, polishing, seng plating, nikel plating, salaka plating, emas plating, lukisan, powder coating lan etc.

MOQ: 1 pcs


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

7证书
kunjungan pelanggan
6公司简介

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan