spanduk

logo khusus penggiling jamu

Katrangan singkat:

Huayi Herb grinder bisa ngatur kabeh jinis logo lan ukuran, kang digawe saka patang bagean, lapisan pisanan lan kaloro duwe untu cetha lan Magnetik kuwat, Iku mbantu sampeyan tlatah Herb luwih apik, lapisan katelu saka desain layar stainless steel, gampang kanggo resik, lapisan papat bisa ngumpulake Jamu lemah.


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Aplikasi:

Digunakake kanggo nggiling jamu lan tanduran, ukuran 55mm iki gampang digawa lan diresiki.

Kaya sing wis sampeyan duga, gilingan minangka alat sing sampeyan gunakake kanggo ngilangi ganja dadi potongan-potongan cilik kanggo mangkok sing luwih alus utawa kanggo mbungkus kertas sing digulung lan bungkus sing tumpul.Ana sawetara cara kanggo nggiling ganja yen sampeyan ora duwe gilingan, nanging gilingan nyepetake proses kasebut lan menehi tunjangan kaya kief catcher.

A catcher kief nuduhake kamar ngisor ngisor layar sing ngumpulake kabeh kief kristal kuat kalah tunas ing proses mecah.Sampeyan bisa scoop kief metu lan nambah menyang ndhuwur Bowl, utawa nggunakake mengko kanggo mencet hash dhewe utawa cook edibles.

Ndhuwur layar, sampeyan bakal nemokake kamar grinding karo "untu," utawa glathi sing nindakake kabeh karya.Tutup gilingan dipasang ing bagean iki, lan penggiling logam biasane duwe magnet kanggo njaga barang-barang sing aman nalika digiling.

Carane Gunakake Grinder Marijuana

Langkah 1: Copot tutup ndhuwur.Gunakake driji kanggo mecah kuncup sing luwih gedhe lan lebokake ing antarane untu penggiling.Aja repot nglebokake tunas ing tengah langsung - ing kene poros magnet, mula ora ana sing ana ing tengah sing bakal dipotong.

Langkah 2: Ganti ndhuwur gilingan lan wenehi kira-kira 10 rotasi, nganti kabeh tunas tiba ing bolongan.Sampeyan bisa nyopot sisih ndhuwur lan nutul ing sisih gilingan kanggo mbantu ngeculake potongan lengket sing macet ing untu.

Langkah 3: Bukak kamar kanthi untune kanggo nemokake lapisan kranjang sing ngemot kabeh ganja sing anyar.Muat menyang pipa, sendi, utawa kethul lan nikmati!

Langkah 4: Sawise sampeyan wis nglumpukake sawetara kief ing kamar ngisor, scrape sawetara metu karo Piece saka kertas utawa alat scraping kasedhiya (ora kabeh tumbas gilingan bakal kalebu siji, nanging mesthi Handy).Maneh, sampeyan bisa sprinkle kief menyang mangkok kanggo nggawe luwih kuat, utawa nyimpen kanggo liyane.Ati-ati karo scraper logam, amarga bisa ngikis partikel aluminium bebarengan karo kief sampeyan!

Sawetara wong seneng nglebokake bobot ing ruang kief kanggo nulung resin saka layar menyang piring ngisor.Penny utawa nikel sing wis diresiki bisa digunakake kanthi becik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan