Layanan prototipe stamping logam khusus bagian bending stamping baja gedhe HYVW030043

Katrangan singkat:

 

Bahan: Aluminium/baja;

Perawatan lumahing: Anodizing / powder coating / lukisan / elektroforesis;

MOQ: 1 PCS

 

SERVICE OEM WELCOME lan LAYANAN PROTOTYPING BISA DISEDIAKAN!

 


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Deskripsi Produk:

Metal stamping layanan prototyping adat baja gedhe stamping mlengkung bagean

Babagan awake dhewe

6公司简介

 

ODM lan OEM olèh.

 

Kita minangka produsen bagean mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 kanthi pengalaman 15 taun.

Kita duwe 3, 4 lan 5 mesin CNC Axis lan insinyur trampil kanggo mbantu sampeyan ngasilake produk sing berkualitas, mula hubungi kula: sales03@huayi-group.com

Toleransi standar kita bisa dadi kelas mk ISO 2768-1 lan kelas f saben panjaluk sampeyan, lan kabeh produk kita bakal 100% inspeksi sadurunge dikirim.

 

Sertifikat

H92251ed02b354849972826a2de653331o.jpg_350x350

Ulasan pelanggan

好评

Kunjungan Pelanggan

Customer ngunjungi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan