New Luminous Populer Light Saber Sword 7 RGB Warna Ganti Isi Ulang Cosplay Transfigurasi Mainan Lightsaber HYFZ060036

Katrangan singkat:

Parts mesin CNC kualitas dhuwur kualitas dhuwur, respon cepet, khusus ing layanan OEM, bagean selaras, Mangga ora ragu-ragu kanggo ngirim kita priksaan!!

Bahan: Aluminium, Stainless steel, paduan seng;

Rampung: Ireng utawa salaka

Ukuran: Customized;


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

 Informasi Perusahaan

1(1)

Teknologi & Kategori

Jeneng barang

Bahan Baku Berbeda Aluminium Baja Kuningan Stainless Steel Disesuaikan Mesin Cnc Precision Milling Parts Lightsaber

Bahan kasedhiya

Aluminium, Baja Tahan Karat, Baja Karbon,Kuningan, Perunggu, Tembaga, Titanium lan liya-liyane

Perawatan lumahing

kasedhiya

Anodized, Nickel Plated, Zinc Plated, Chrome Plated, Passivation, Electrophoresis, Electropolishing, Painting, Powder Coated, etc

Sertifikat & Standar

ISO9001 pabrik certified karo kontrol kualitas apik lan kabeh produk kita 100% mriksa sadurunge pangiriman.

prabotan

Swara 28 CNC Milling Machines (3,4, 5 Axis) & 22 CNC Turning mesin bisa ndhukung panjaluk pesenan gedhe.

Desain

OEM & ODM welcome, lan uga kita duwe tim R&D lan bisa mbantu desain lan ngembangake produk sampeyan.

Aplikasi

Macem-macem jinis mobil, mesin, peralatan omah, produk elektronik, peralatan listrik, alat tulis, komputer, saklar daya, saklar miniatur, arsitektur, komoditas lan peralatan A/V, peralatan olahraga, lsp.

MOQ

Ora ana watesan jumlah

Sampel

Sugeng rawuh sampeyan njaluk conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

Pangiriman & Pengiriman

Kita bisa ngirim menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, dikirim kanthi DHL, FedEx, UPS, lsp udakara 3 nganti 5 dina.

Layanan

Layanan respon sing anget lan cepet sing diwenehake dening Tim Penjualan Ekspor profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun nangani ekspor menyang AS, Eropa, Jepang lan negara lan wilayah liyane.

3

Kaluwihan Kita

45627

Panuku Umpan Balik

89101112









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan