Kabar

  • Workshop HUAYI kanggo CNC Macing Parts, Metal Stamping Parts, Spinng lan Herb Grinder

    Workshop HUAYI kanggo CNC Macing Parts, Metal Stamping Parts, Spinng lan Herb Grinder

    Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.Hubungi kita kanggo liyane: Webiste: https://www.huayi-group.com/ E...
    Waca liyane
  • Layanan mesin CNC online

    Layanan mesin CNC online

    Layanan mesin CNC online Mesen bagean mesin CNC sing murah, presisi saka jaringan manufaktur ing Amerika, China, Eropa & India.Layanan mesin CNC online Huayi nggunakake teknologi canggih kanggo nggawa mesin CNC khusus kanthi online.Kita nggarap jaringan gedhe ...
    Waca liyane
  • Napa Gunakake Grinder?

    Napa Gunakake Grinder?

    Herb Grinders Pikiran yen kita tlatah?Penggiling jamu minangka alat sing dibutuhake kanggo perokok kembang sing asring.Apa sampeyan lagi muter, ngemas mangkuk ing bong favorit utawa ngemot sendok kanthong, grinding konsisten penting kanggo asap paling apik.Grinders uga ngidini para perokok kanggo entuk paling ...
    Waca liyane
  • Apa goleki ing Grinder ganja

    Apa goleki ing Grinder ganja

    Tip #1: More Chambers, More Pilihan A gilingan rong kamar standar bakal njaluk proyek rampung, nanging opsi dadi telas yen sampeyan nganyarke kanggo siji sing duwe kief catcher lan kamar tambahan.Sawijining kanca nerangake nambahake "rumput tengah" - gulma sing dudu kief nanging luwih apik tinimbang sing khas ...
    Waca liyane
  • Carane nggawe gilingan jamu dening pabrik huayi

    Carane nggawe gilingan jamu dening pabrik huayi

    Kira-kira 3 menit maca Tanpa jamu sing dipotong sacoro apik, pengalaman ngrokok sampeyan suda banget.Yen sampeyan nemokake dhewe ing ikatan, iki carane nggawe gilingan ganja kanthi bahan rumah tangga sing prasaja.Gilingan ganja mesthi dadi pilihan sing luwih praktis tinimbang misahake kembang ganja kanthi ...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan Taun Anyar Imlek 2022

    Kabar Liburan Taun Anyar Imlek 2022

    Kanca-kanca sing ditresnani, Huayi International Industry Group Ltd. bakal ngrayakake Taun Anyar Cina saka 2022-1-26 nganti 2022-2-7.Sajrone preian, sampeyan bebas nggawe pesenan.Kabeh pesenan bakal diproses lan dikirim ing 2022-2-7.Matur nuwun!
    Waca liyane
  • Paten Eksklusif HUAYI Grinder

    Paten Eksklusif HUAYI Grinder

    HUAYI Grinder Exclusive Patent Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegake ing taun 2010, kanthi area 2,000㎡, iku sawijining pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan, produksi, adol lan layanan CNC Lathe Machining and Milling. parts, Springs, Stampi...
    Waca liyane
  • Video Pabrik HUAYI

    Video Pabrik HUAYI

    Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegaké ing ...
    Waca liyane
  • Sertifikat HUAYI Lan Komentar sing Apik

    Sertifikat HUAYI Lan Komentar sing Apik

    Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.Hubungi kita kanggo luwih akeh: Webiste: https://www.huayi-group.com...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2