Workshop HUAYI kanggo CNC Macing Parts, Metal Stamping Parts, Spinng lan Herb Grinder

Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.

Hubungi kita kanggo luwih:
Situs web:https://www.huayi-group.com/
Email:sales06@huayi-group.com

Whatsapp: +8613580750357


Wektu kirim: Feb-22-2022