Kabar Perusahaan

  • Workshop HUAYI kanggo CNC Macing Parts, Metal Stamping Parts, Spinng lan Herb Grinder

    Workshop HUAYI kanggo CNC Macing Parts, Metal Stamping Parts, Spinng lan Herb Grinder

    Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.Hubungi kita kanggo liyane: Webiste: https://www.huayi-group.com/ E...
    Waca liyane
  • Carane nggawe gilingan jamu dening pabrik huayi

    Carane nggawe gilingan jamu dening pabrik huayi

    Kira-kira 3 menit maca Tanpa jamu sing dipotong sacoro apik, pengalaman ngrokok sampeyan suda banget.Yen sampeyan nemokake dhewe ing ikatan, iki carane nggawe gilingan ganja kanthi bahan rumah tangga sing prasaja.Gilingan ganja mesthi dadi pilihan sing luwih praktis tinimbang misahake kembang ganja kanthi ...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan Taun Anyar Imlek 2022

    Kabar Liburan Taun Anyar Imlek 2022

    Kanca-kanca sing ditresnani, Huayi International Industry Group Ltd. bakal ngrayakake Taun Anyar Cina saka 2022-1-26 nganti 2022-2-7.Sajrone preian, sampeyan bebas nggawe pesenan.Kabeh pesenan bakal diproses lan dikirim ing 2022-2-7.Matur nuwun!
    Waca liyane
  • Paten Eksklusif HUAYI Grinder

    Paten Eksklusif HUAYI Grinder

    HUAYI Grinder Exclusive Patent Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegake ing taun 2010, kanthi area 2,000㎡, iku sawijining pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan, produksi, adol lan layanan CNC Lathe Machining and Milling. parts, Springs, Stampi...
    Waca liyane
  • Video Pabrik HUAYI

    Video Pabrik HUAYI

    Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegaké ing ...
    Waca liyane
  • Sertifikat HUAYI Lan Komentar sing Apik

    Sertifikat HUAYI Lan Komentar sing Apik

    Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.Hubungi kita kanggo luwih akeh: Webiste: https://www.huayi-group.com...
    Waca liyane
  • Sugeng Taun Anyar - HUAYI

    Sugeng Taun Anyar - HUAYI

    Huayi International Industry Group Ltd. didegake ing taun 2010, yaiku produsen profesional bagean mesin CNC, kalebu Grinder, lan bagean Auto, UAV lan piranti medis, lan kita duwe pengalaman OEM profesional 11 taun.Saiki, ana luwih saka 2,800 meter persegi ...
    Waca liyane
  • Potongan Grinder lan Penangkap serbuk sari

    Potongan Grinder lan Penangkap serbuk sari

    Penggiling kanthi pirang-pirang potongan asring duwe kamar sing kapisah kanthi jaring logam tipis sing mung nyekel serbuk sari sing paling cilik.Serbuk sari iki asring banget kuat, lan para perokok biasane nglumpukake bahan kasebut kanggo sprinkle ing ndhuwur mangkok garing sing biasa.Penggiling potongan bisa ana ing endi wae ...
    Waca liyane