Bagian audio swara OEM aluminium presisi ngowahi layanan panggilingan HYVW030039

Katrangan singkat:

layanan OEM lan ODM olèh.Pls wenehake gambar ing PDF / DWG / STEP / STP kanggo kita supaya kita bisa mriksa lan bali menyang sampeyan karo kutipan / saran yen perlu.

Bahan: Aluminium 6061/7075, kuningan, stainless steel, tembaga, delrin, ABS, POM lan liya-liyane;

Perawatan lumahing: Anodizing, polishing, seng plating, nikel plating, salaka plating, emas plating, lukisan, powder coating lan etc.

MOQ: 1 pcs


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

客户来访
QQ截图20180623124709
QQ截图20180625155314
Aksesori audio elektronik aluminium cnc bagian mesin bubut

kauntungan kita

Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, sing dadi bawahan saka Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group), sing jembaré 2,800 meter persegi, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan. , produksi, sale lan layanan saka CNC Machined Parts, Metal Stamping Parts, Springs lan Wire Forming Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Medical Equipment, Produk Elektronik, UAV lan etc. Nganti 2022, kita duwe 116 karyawan, 28 Mesin panggilingan CNC, 22 mesin ngowahi CNC, 4 mesin Cutting Wire, 2 mesin Sparking, 2 mesin sandblasting atom lengkap, 1 mesin laser engraving, 1 mesin rambut-line, 1 mesin knurling, etc.

Ulasan pelanggan

好评

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan