Bagian Mesin Cnc Profesional Bagian Logam Presisi Aluminium Lightsaber Kanthi Sertifikat HYFZ060002

Katrangan singkat:

Penggiling Herb Rokok sing Modis lan Menarik, rega sing kompetitif ditawakake, aja ragu-ragu ngirim pitakon !!

Bahan: Aluminium, Stainless steel, paduan seng

Perawatan lumahing: Anodized, plating, coating

Ukuran: Customized

Werna: Ireng, Biru, Abang, Ungu, lsp


  • rega FOB:US $ 0,1--9,9 / Piece
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Bahan:Paduan aluminium, Baja tahan karat, paduan seng, lsp.
  • Jeneng barang:OEM CNC Machining Parts
  • Jeneng merek:Huayi
  • Perawatan lumahing:Anodizing, Electropolishing, etc.
  • Sertifikat:ISO9001
  • Istilah Pembayaran:T/T, Paypal, western union, L/C
  • Pangiriman & Pengiriman:Biasane 5-15 dina sawise pembayaran, pengiriman dening DHL, Fedex, TNT, UPS

    Detail Produk

    TIME pangiriman

    Tag produk

     Informasi Perusahaan

    1(1)

    Teknologi & Kategori

    Jeneng barang

    Bagian Mesin Cnc Profesional Precision Stamping Sheet Metal Part Stainless Steel Laser Cut Kanthi Sertifikat

    Bahan kasedhiya

    Aluminium, Baja Tahan Karat, Baja Karbon,Kuningan, Perunggu, Tembaga, Titanium lan liya-liyane

    Perawatan lumahing

    kasedhiya

    Anodized, Nickel Plated, Zinc Plated, Chrome Plated, Passivation, Electrophoresis, Electropolishing, Painting, Powder Coated, etc

    Sertifikat & Standar

    ISO9001 pabrik certified karo kontrol kualitas apik lan kabeh produk kita 100% mriksa sadurunge pangiriman.

    prabotan

    Swara 28 CNC Milling Machines (3,4, 5 Axis) & 22 CNC Turning mesin bisa ndhukung panjaluk pesenan gedhe.

    Desain

    OEM & ODM welcome, lan uga kita duwe tim R&D lan bisa mbantu desain lan ngembangake produk sampeyan.

    Aplikasi

    Macem-macem jinis mobil, mesin, peralatan omah, produk elektronik, peralatan listrik, alat tulis, komputer, saklar daya, saklar miniatur, arsitektur, komoditas lan peralatan A/V, peralatan olahraga, lsp.

    MOQ

    Ora ana watesan jumlah

    Sampel

    Sugeng rawuh sampeyan njaluk conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

    Pangiriman & Pengiriman

    Kita bisa ngirim menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, dikirim kanthi DHL, FedEx, UPS, lsp udakara 3 nganti 5 dina.

    Layanan

    Layanan respon sing anget lan cepet sing diwenehake dening Tim Penjualan Ekspor profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun nangani ekspor menyang AS, Eropa, Jepang lan negara lan wilayah liyane.

    3

    Kaluwihan Kita

    45627

    Panuku Umpan Balik

    89101112









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan