spanduk

Stainless Steel 0.5 Diameter Kawat Spring Furniture Torsi Spring Kustom Spring HYFZ060213

Katrangan singkat:

Bahan: baja Karbon, baja tahan karat, tembaga berilium, tembaga fosfor, kawat musik

Finishing: Plating, penyemprotan, elektroforesis, anodizing, lukisan, powdering, panas disposting, lapisan oksida ireng, lenga nyegah karat, plastik

Packing: Inner tas plastik kothak karton njaba, lan menehi saran dening customer

Ukuran: Customize

 


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Deskripsi Produk:

Kita minangka produsen bagean mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 kanthi pengalaman 15 taun.ODM lan OEM olèh. Toleransi sing bisa ditindakake yaiku 0.005mm, lan uga kabeh produk kita 100% dipriksa sadurunge pangiriman. dadi pls mung aran gratis kanggo hubungi kita.

spring cilik
spring baterei
spring kumparan

Babagan awake dhewe

6公司简介

Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, sing dadi bawahan saka Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group), sing jembaré 2,800 meter persegi, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan. , produksi, sale lan layanan saka CNC Machined Parts, Metal Stamping Parts, Springs lan Wire Forming Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Medical Equipment, Produk Elektronik, UAV lan etc. Nganti 2022, kita duwe 116 karyawan, 28 Mesin panggilingan CNC, 22 mesin ngowahi CNC, 4 mesin Cutting Wire, 2 mesin Sparking, 2 mesin sandblasting atom lengkap, 1 mesin laser engraving, 1 mesin rambut-line, 1 mesin knurling, etc.

Kaluwihan Kita

Sertifikasi SGS

Ulasan pelanggan

musim semi
sumber 2

Kunjungan Pelanggan

customer ngunjungi saka Arab Saudi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan