baja tahan karat 304 pegas ekstensi HYSZ100029

Katrangan singkat:

Detail Produk

Nomer Model: HYSZ100029

Jeneng merek: HUAYI

Asal: China (daratan)

MOQ: bisa ditampa

100% Brand New lan High Quality.

Bahan: Stainless steel 304

Ukuran: uga bisa disesuaikan

Kekuwatan spring lengkap

Gampang lan Trep kanggo nggunakake


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Spring extension

Spring extension

Spring extension

Sertifikat

Dilaksanakake dening sistem ISO9001, ISO14001, ISO/TS16949:2002, kepatuhan RoHS;

Aplikasi

Mobil, mesin, piranti omah, piranti listrik, alat tulis, komputer, saklar daya, saklar miniatur, arsitektur, komoditas lan peralatan A/V, hardware, obat lan liya-liyane

prabotan

Mesin Punching Lanjut & Mesin Lathe CNC;Advanced WEDM, Grinding lan

Mesin Welding;Precise 3D Measurer, Projector lan Hardness Tester, etc.

Rampung kasedhiya

Anodizing, seng plating, nikel plating, Chrome plating, passivation, elektroforesis, powder coating, lukisan, electropolishing, salaka plating, emas plating lan etc;

Peralatan Manufaktur

Mesin Bubut CNC, Mesin Penggilingan CNC, Pusat Mesin CNC 3/4/5 Axis, EDM, WEDM-LS, Mesin Sand-Blasting Otomatis, Mesin Ukiran Laser, lsp.

Packing

Inner-PE Bag;Njaba - Kothak Karton Standar

Bahan

1. Stainless Steel: SS201, SS303, SS304, SS316 etc.

2. Baja: Q235,20 #,45 # etc.

3. Kuningan: C36000 (C26800), C37700 ( HPb59), C38500 ( HPb58), C27200 (CuZn37), C28000 (CuZn40)

4. Bronze: C51000, C52100, C54400, etc.

5. Wesi: 1213, 12L14,1215 lsp.

6. Aluminium: Al6061, Al6063, AL7075, AL5052 etc

Istilah pembayaran

T/T, Paypal, western union, L/C

Pangiriman & pengiriman

Biasane kita bisa ngirim barang ing 25-30 dina sawise pesenan, pengiriman dening DHL, Fedex, TNT, UPS, etc.

Layanan

Layanan respon sing anget lan cepet sing diwenehake dening Tim Penjualan Ekspor profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun nangani ekspor menyang Amerika Utara lan Kidul, Eropa, Asia, Oseania, Afrika Kidul lan liya-liyane.

 

 

Layanan Kita

 

.jpg

Packing & Pengiriman

.png

Informasi Perusahaan

 

.jpg

Budaya Perusahaan

.jpg

Kunjungan Pelanggan

.jpg

Sertifikat

.jpg

Kenapa milih kita:

1. Hi-Tech Manufaktur Equipment
Peralatan manufaktur inti kita diimpor langsung saka Amerika lan Jepang.
2. Kuwat R & D Strength
Kita duwe 15 insinyur ing pusat R&D, kabeh profesional kanthi luwih saka 10 taun.
3. Kontrol Kualitas sing Ketat
Inspeksi Material sing mlebu
Inspeksi ing Proses (Saben 1 jam)

100% Inspeksi sadurunge pangiriman
4. Layanan kita

Layanan siji mandeg OEM / ODM, ukuran lan wujud sing disesuaikan kasedhiya.Solusi produksi, solusi packing,
solusi pangiriman, respon cepet.Sales rep profesional nawakake kawruh profesional lan produk anyar karo sampeyan.
Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan, ayo bebarengan nggawe urip luwih kreatif.
5. Pengalaman industri sing sugih
Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegake ing taun 2010, kanthi area 2,000 meter persegi.Iku profesional
Produsèn melu ing riset, pembangunan, produksi, Advertisement lan layanan saka CNC Lathe Machining lan
bagean panggilingan, Springs, Stamping Parts lan Wire mbentuk Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Komunikasi
Peralatan, Peralatan Medis, Produk Elektronik, UAV lan liya-liyane.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan