spanduk

Strut kerucut logam stainless steel gaya konstan pegas kompresi khusus HYFZ061152

Katrangan singkat:

kualitas dhuwur conical cedhak lan lemah kothak mburi komprèsi spring coil
 Bahan
Baja Tahan Karat (SUS304,301.316 dll)
Paino / Music Wire
Carbon Steel utawa minangka dibutuhake
 Rampung
Electroplating
Seng, Nikel, tembaga, ireng lan liya-liyane
Pemanasan
Ing macem-macem tempurture
resik
Pasif, Resik, Anti Karat
 Perkakas
Kabeh jinis mobil, mesin, piranti omah, produk elektronik, komputer, switch daya, peralatan olahraga lan liya-liyane
 

Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

dasfds
spring cilik
asfdsf
cdsg
CNC-Milling-Workshop

CNC-Milling-Workshop

KAMERA DIGITAL OLYMPUS

CNC-Lathe-Workshop

Kanthi-Otomatis-Sand-Blasting-Workshop

Sand-Blasting-Workshop

Laser-Engraving-Workshop

Laser-Engraving-Workshop

Wire-EDM-Workshop

Wire-EDM-Workshop

dsafs
Inspeksi-Material mlebu

Inspeksi Material sing mlebu

FAI

FAI

IPQC1

IPQC

Inspeksi Lengkap1

Inspeksi Lengkap

sgdf
fdsg-removebg-preview
safsdg
cdsj
sertifikat-12
sertifikat-32
sertifikat-42
sertifikat-52
sertifikat-22
sertifikat-62
vfbngh
Pelanggan Kanada
Pelanggan Israel
Bea Cukai Walanda 01
Pelanggan Walanda 02
Pelanggan Arab Saudi
Pelanggan UAE
Pelanggan UK
Pelanggan USA
fdsgh
Kita-Tim-6
Kita-Tim-7
asgh
公司厂房图片--已P公司LOGO

Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group) didegaké ing 1988 ing HongKong, lan dibukak pabrik pisanan ing Shenzhen ing 1990. Sajrone 30 taun kepungkur kita wis nyiyapake liwat 6 pabrik ing China daratan: Huayi Precision Spring (Shenzhen) Co., Ltd., Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd., Huayi Storage Equipment(Nanjing) Co., Ltd., Huayi Precision Mould (Ningbo) Co., Ltd., Huayi Steel Tube (Jiangyin) Co., Ltd. , lan Huayi Semi Trailer & Truck (Hubei) Co., Ltd. Kita uga duwe sawetara kantor cabang ing Dalian, Zhengzhou, Chongqing, lan sapiturute. Kanthi prinsip operasional "Target Sampeyan, Misi Kita", kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan banget kanggo pelanggan terhormat kita.

前台照片
asfsd

Informasi Kontak

Yen sampeyan kasengsem ing samubarang produk kita utawa pengin ngrembug supaya selaras, please aran gratis kanggo hubungi kita.

0086-769-8238 3220

Tambah: 2/F, No.46, Dapu Rd., Huaide,
Kutha Humen, Kutha Dongguan,
Provinsi Guangdong 523926, China.

asfsd

gesper gilingan musim semi sumber 2 bagian stamping 5 bagian stamping 1Adam好评截图Viola 好评截图0 Viola 好评截图1 Viola 好评截图2 Viola 好评截图4 Viola 好评截图5 Viola 好评截图6

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan