penggiling jamu tembakau

Katrangan singkat:

Gilingan ramuan tembakau (utawa mung, gilingan) minangka piranti silinder kanthi 4 bagean sing misahake lan duwe untu utawa pasak sing didadekake supaya nalika bagian ndhuwur diuripake, materi ing njero bakal dipotong.Bagean kaping 3 diklumpukake sawetara shredded ing kamar ngisor lan nyaring sawetara kief.Bagian kaping 4 dikumpulake kief.


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Cara nggunakake:

Langkah 1: Copot tutup ndhuwur.Gunakake driji kanggo mecah tunas sing luwih gedhe lan lebokake ing antarane untu penggiling.Aja repot nglebokake tunas ing tengah langsung - ing kene poros magnet, mula ora ana sing ana ing tengah sing bakal dipotong.

Langkah 2: Ganti ndhuwur gilingan lan wenehi kira-kira 10 rotasi, nganti kabeh tunas tiba ing bolongan.Sampeyan bisa nyopot sisih ndhuwur lan nutul ing sisih gilingan kanggo mbantu ngeculake potongan lengket sing macet ing untu.

Langkah 3: Bukak kamar kanthi untune kanggo nemokake lapisan kranjang sing ngemot kabeh ganja sing anyar.Muat menyang pipa, sendi, utawa kethul lan nikmati!

Langkah 4: Sawise sampeyan wis nglumpukake sawetara kief ing kamar ngisor, scrape sawetara metu karo Piece saka kertas utawa alat scraping kasedhiya (ora kabeh tumbas gilingan bakal kalebu siji, nanging mesthi Handy).Maneh, sampeyan bisa sprinkle kief menyang mangkok kanggo nggawe luwih kuat, utawa nyimpen kanggo liyane.Ati-ati karo scraper logam, amarga bisa ngikis partikel aluminium bebarengan karo kief sampeyan!

Sawetara wong seneng nglebokake bobot ing ruang kief kanggo nulung resin saka layar menyang piring ngisor.Penny utawa nikel sing wis diresiki bisa digunakake kanthi becik.

Sanadyan manufaktur ngaku padha dimaksudaké kanggo nggunakake jamu lan rempah-rempah kanggo masak, padha asring digunakake kanggo shred , asil ing produk sing bisa luwih gampang tangan-digulung menyang "sendi" sing Burns liyane roto-roto.Penggiling ramuan tembakau biasane digawe saka logam utawa plastik lan kasedhiya ing macem-macem warna lan logam sing dipoles.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan