spanduk

grosir khusus mesin cnc logam katup bagean layanan mesin cnc mesin HYJD070077

Katrangan singkat:

Kita minangka produsen hardware khusus sing disertifikasi ISO9001 lan khusus ing bagean mesin cnc kanthi pengalaman luwih saka 15 taun.Kita janji manawa kabeh produk kita bakal dipriksa 100% sadurunge dikirim.


  • rega FOB:US $ 0,1--9,9 / Piece
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Bahan:Paduan aluminium, Baja tahan karat, paduan seng, lsp.
  • Jeneng barang:OEM CNC Machining Parts
  • Jeneng merek:Huayi
  • Perawatan lumahing:Anodizing, Electropolishing, etc.
  • Sertifikat:ISO9001
  • Istilah Pembayaran:T/T, Paypal, western union, L/C
  • Pangiriman & Pengiriman:Biasane 5-15 dina sawise pembayaran, pengiriman dening DHL, Fedex, TNT, UPS

    Detail Produk

    TIME pangiriman

    Tag produk

    Deskripsi Produk:

    Kita minangka produsen bagean mesin CNC sing disertifikasi ISO9001 kanthi pengalaman 15 taun.ODM lan OEM olèh.Kita janji yen kabeh produk kita 100% dipriksa sadurunge pangiriman. Kita duwe 3, 4 lan 5 mesin CNC Axis lan insinyur trampil kanggo mbantu sampeyan ngasilake produk sing berkualitas tinggi, mula pls mung hubungi kita.

    产品1
    bagean mesin cnc
    bagean mesin cnc khusus

    Babagan awake dhewe

    6公司简介

    Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, sing dadi bawahan saka Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group), sing jembaré 2,800 meter persegi, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan. , produksi, sale lan layanan saka CNC Machined Parts, Metal Stamping Parts, Springs lan Wire Forming Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Medical Equipment, Produk Elektronik, UAV lan etc. Nganti 2022, kita duwe 116 karyawan, 28 Mesin panggilingan CNC, 22 mesin ngowahi CNC, 4 mesin Cutting Wire, 2 mesin Sparking, 2 mesin sandblasting atom lengkap, 1 mesin laser engraving, 1 mesin rambut-line, 1 mesin knurling, etc.

    Kaluwihan Kita

    kauntungan kita

    1. Mould Design lan Manufaktur

    2. Ngembangake produk anyar

    Kita terus-terusan ningkatake kualitas produk lan kualitas layanan, lan nambah sistem perusahaan kanggo ngasilake produk anyar kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan ing pasar!

    3. Range Produk Perusahaan

    Pengolahan kawat alon, pangolahan penggilingan cetakan presisi, penggilingan optik PG, penggilingan lubang jero JG, pangolahan tandha nirkabel presisi, pangolahan mesin pemotong minyak (φ0.05/φ0.07/φ0.1mm), pangolahan gong komputer.

    4. Layanan sing Dianggep, Nyedhiyakake Produk sing Apik lan Layanan sing Ditimbang

    Huayi nduweni sistem layanan pre-sale, sale lan sawise-sales sing sampurna.

    Ulasan pelanggan

    好评
    Wiwit panyiapan perusahaan 15 taun kepungkur, tingkat pujian pelanggan ing kabeh platform luwih saka 98%.Kita uga janji yen ana masalah kualitas sing cocog, kita bakal nanggung kabeh biaya sing ditindakake

    We Janji

    1.Kabeh bagean saka perusahaan kita ora duwe pinggiran sh-arp.Bolongan lan bolongan meneng wis chamfered kanggo Déwan trep (Ing ora ana indikasi).Saben produk bakal dikemas kanthi ati-ati kanggo nyegah benjolan lan karat ing transit.

    2. Ing craftsmanship kabeh bagean kita machined kontrol rigorously, Saben produk wis kertu proses dhewe lan proses grafik.

    3. Prosedur inspeksi kualitas kita cukup strict.it kudu dipriksa dhewe nalika produksi, kita duwe inspektur aliran lan inspektur profesional.

    4. Saben ukuran produk kudu diuji siji-siji sawise ngrampungake produksi lan menehi laporan kualitas.

    5. Kita duwe luwih saka 20 set mesin pangolahan saka merek Jepang lan Taiwan.kayata mesin pangukuran koordinat telu otomatis kanthi otomatis, mesin pangukur koordinat loro, pengukur dhuwur lan pangukuran kasar lan liya-liyane.

    6. Kita minangka pabrik entitas, dudu perusahaan dagang.Rega yaiku komposisi saka rega kualitas produk sing nyata.Kualitas bisa njamin luwih bisa dikontrol luwih dhuwur tinimbang perusahaan dagang.Rega luwih murah, paling ora nyuda biaya layanan perusahaan dagang.

    7.Kita minangka perusahaan sing disertifikasi ISO9001, lan kita duwe prosedur kontrol kualitas sing serius, singkalebu: Inspeksi Bahan lan Barang Rampung, lan Standar Sampling miturut MIL-STD-105E, Level II, ditempelake minangka salah sawijining model kanggo referensi sampeyan.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan