Grosir kustom kualitas tinggi stainless steel spring torsion spring untuk pintu garasi kompresi spring coil HYJD070028

Katrangan singkat:

Bahan: Stainless Steel; Aluminium; Baja, dll;

Perawatan lumahing: Panjaluk Pelanggan;

Werna: Panjaluk Pelanggan;

Dimensi: Panjaluk Pelanggan;

Sertifikasi: ISO9001;

 


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Informasi Perusahaan

1(1)

Teknologi & Kategori

Jeneng barang

Grosir adat kualitas dhuwur stainless steel spring torsion spring kanggo lawang garasispring coil kompresi

Bahan kasedhiya

Aluminium, Baja Tahan Karat, Baja Karbon,Kuningan, Perunggu, Tembaga, Titanium lan liya-liyane

Perawatan lumahing

kasedhiya

Anodized, Nickel Plated, Zinc Plated, Chrome Plated, Passivation, Electrophoresis, Electropolishing, Painting, Powder Coated, etc

Sertifikat & Standar

ISO9001 pabrik certified karo kontrol kualitas apik lan kabeh produk kita 100% mriksa sadurunge pangiriman.

prabotan

Swara 28 CNC Milling Machines (3,4, 5 Axis) & 22 CNC Turning mesin bisa ndhukung panjaluk pesenan gedhe.

Desain

OEM & ODM welcome, lan uga kita duwe tim R&D lan bisa mbantu desain lan ngembangake produk sampeyan.

Aplikasi

Macem-macem jinis mobil, mesin, peralatan omah, produk elektronik, peralatan listrik, alat tulis, komputer, saklar daya, saklar miniatur, arsitektur, komoditas lan peralatan A/V, peralatan olahraga, lsp.

MOQ

Ora ana watesan jumlah

Sampel

Sugeng rawuh sampeyan njaluk conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.

Pangiriman & Pengiriman

Kita bisa ngirim menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, dikirim kanthi DHL, FedEx, UPS, lsp udakara 3 nganti 5 dina.

Layanan

Layanan respon sing anget lan cepet sing diwenehake dening Tim Penjualan Ekspor profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun nangani ekspor menyang AS, Eropa, Jepang lan negara lan wilayah liyane.

3

Kaluwihan Kita

45627

Panuku Umpan Balik

89101112









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan