spanduk

Grosir bagian stamping logam khusus lembar HYJD070058

Katrangan singkat:

Kita minangka produsen bagian stamping logam khusus profesional lan kabeh produk kita 100% diperiksa sadurunge pangiriman. Kita uga duwe sertifikasi ISO 9001.


  • rega FOB:US $ 0,1--9,9 / Piece
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Bahan:Paduan aluminium, Baja tahan karat, paduan seng, lsp.
  • Jeneng barang:OEM CNC Machining Parts
  • Jeneng merek:Huayi
  • Perawatan lumahing:Anodizing, Electropolishing, etc.
  • Sertifikat:ISO9001
  • Istilah Pembayaran:T/T, Paypal, western union, L/C
  • Pangiriman & Pengiriman:Biasane 5-15 dina sawise pembayaran, pengiriman dening DHL, Fedex, TNT, UPS

    Detail Produk

    TIME pangiriman

    Tag produk

    Deskripsi Produk:

    Kita minangka produsen Bagian Stamping Logam sing disertifikasi ISO9001 kanthi pengalaman 15 taun.ODM lan OEM olèh. Toleransi sing bisa ditindakake yaiku 0.005mm, lan uga kabeh produk kita 100% dipriksa sadurunge pangiriman. dadi pls mung aran gratis kanggo hubungi kita.

    bank foto
    bagean stamping logam tliti dhuwur karo logo adat
    bagean stamping logam lembaran stainless steel khusus

    Babagan awake dhewe

    6公司简介

    Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. didegaké ing taun 2010, sing dadi bawahan saka Huayi International Industry Group Limited (Huayi Group), sing jembaré 2,800 meter persegi, minangka pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan. , produksi, sale lan layanan saka CNC Machined Parts, Metal Stamping Parts, Springs lan Wire Forming Products, kang digunakake digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Medical Equipment, Produk Elektronik, UAV lan etc. Nganti 2022, kita duwe 116 karyawan, 28 Mesin panggilingan CNC, 22 mesin ngowahi CNC, 4 mesin Cutting Wire, 2 mesin Sparking, 2 mesin sandblasting atom lengkap, 1 mesin laser engraving, 1 mesin rambut-line, 1 mesin knurling, etc.

    Sertifikat

    7证书

    We Janji

    1.Kabeh bagean saka perusahaan kita ora duwe pinggiran sh-arp.Bolongan lan bolongan meneng wis chamfered kanggo Déwan trep (Ing ora ana indikasi).Saben produk bakal dikemas kanthi ati-ati kanggo nyegah benjolan lan karat ing transit.

    2. Ing craftsmanship kabeh bagean kita machined kontrol rigorously, Saben produk wis kertu proses dhewe lan proses grafik.

    3. Prosedur inspeksi kualitas kita cukup strict.it kudu dipriksa dhewe nalika produksi, kita duwe inspektur aliran lan inspektur profesional.

    4. Saben ukuran produk kudu diuji siji-siji sawise ngrampungake produksi lan menehi laporan kualitas.

    5. Kita duwe luwih saka 20 set mesin pangolahan saka merek Jepang lan Taiwan.kayata mesin pangukuran koordinat telu otomatis kanthi otomatis, mesin pangukur koordinat loro, pengukur dhuwur lan pangukuran kasar lan liya-liyane.

    6. Kita minangka pabrik entitas, dudu perusahaan dagang.Rega yaiku komposisi saka rega kualitas produk sing nyata.Kualitas bisa njamin luwih bisa dikontrol luwih dhuwur tinimbang perusahaan dagang.Rega luwih murah, paling ora nyuda biaya layanan perusahaan dagang.

    7. Kita minangka kombinasi produksi lan perdagangan, industri lan bisnis integrasi perdagangan.Nganti saiki, akeh pedagang kanggo pasar Jepang lan Eropa


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan