Grosir Aksesoris Kustom Portabel Murah Herb Grinder Herb Grinder Metal Herb Grinder HYFZ060033

Katrangan singkat:

Penggiling Herb Rokok sing Modis lan Menarik, rega sing kompetitif ditawakake, Aja ragu-ragu ngirim pitakon !!

Bahan: Aluminium, Stainless steel, paduan seng

Perawatan lumahing: Anodized, plating, coating

Ukuran: Customized

Werna: Ireng, Biru, Abang, Ungu, lsp


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

Informasi Perusahaan

1(1).jpg

Teknologi & Kategori
Jeneng barang Logo Custom New 4 Lapisan Smoke Grinder Metal TobaccoGrinder SmokingPipaHerb Grinders
Bahan kasedhiya Aluminium, Stainless Steel, Zinc Alloy, Titanium, etc.
Lumahing Rampung Anodized, Keramik & Silicone Coated, Electropolishing, etc,
Werna kasedhiya Ireng / Perak / Abang / Ijo / Emas / Rose Gold / Pink / Rose Pink / Grey / Purple / Blue / Light Blue, liwat 12 werna kanggo pilihan sampeyan.
Logos Free engraving logo adat olèh, lan uga UV lan Silke Printing ok kanggo milih.
Desain OEM & ODM olèh, lan uga kita duwe tim R&D lan bisa mbantu desain grinders dhewe yen sampeyan bisa nuduhake gagasan karo kita.
Packing Kothak kemasan hadiah utawa adat
MOQ Ora ana watesan jumlah
Sampel Sugeng rawuh sampeyan njaluk conto kanggo nyoba lan mriksa kualitas.
Sertifikat & Standar ISO9001 pabrik certified karo kontrol kualitas apik lan kabeh produk sing 100% mriksa sadurunge pangiriman.
prabotan Swara 28 CNC Milling & 22 CNC Turning mesin bisa ndhukung panjaluk pesenan gedhe.
Pangiriman & Pengiriman Kita bisa ngirim menyang luwih saka 50 negara ing saindenging jagad, dikirim kanthi DHL, FedEx, UPS, lsp udakara 3 nganti 5 dina.

233 

Kaluwihan Kita

45627

Panuku Umpan Balik

89101112









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan