Grosir stamping parts sheet metal fabrication customized sheet metal stamping parts HYJD070043

Katrangan singkat:

Bahan: Stainless Steel, Tembaga, Kuningan, Aluminium, etc

Perawatan lumahing: Passivation, Anodized, Nikel Plated, Gold Plated, etc

Werna: Panjaluk Pelanggan

Ukuran: Panjaluk Pelanggan

Sertifikasi: ISO 9001


Detail Produk

TIME pangiriman

Tag produk

67_20220524181841.jpg

Deskripsi Produk

1

Bahan kasedhiya

Baja tahan karat,Aluminium, Kuningan, Perunggu, Tembaga, Titanium lan liya-liyane

Perawatan lumahing

kasedhiya

Lukisan, Anodized, Nikel plating, seng plating, chrome plating, passivation, elektroforesis, electropolishing, etc

Sertifikat & Standar

Dilaksanakake dening ISO9001, ISO14001,Sistem ISO/TS16949:2002, kepatuhan RoHS;

Aplikasi

Macem-macem jinis mobil, mesin, piranti omah, produk elektronik, piranti listrik, alat tulis, komputer, saklar daya, saklar miniatur, arsitektur, komoditas lan peralatan A/V, cetakan hardware lan plastik, peralatan olahraga lan hadiah, lan liya-liyane.

prabotan

Mesin Punching Lanjut & Mesin Lathe CNC;Advanced WEDM, Grinding lan

Mesin Welding;Precise 3D Measurer, Projector lan Hardness Tester, etc.

Packing

Inner --- Tas PE;Njaba --Kothak Karton Standar

Wektu Pembayaran

T/T, Paypal, western union, L/C

Pangiriman & Pengiriman

Biasane kita bisa ngirim barang ing 25-30 dina sawise pesenan, pengiriman dening DHL, Fedex, TNT, UPS, etc.

Layanan

 Layanan respon sing anget lan cepet sing diwenehake dening Tim Penjualan Ekspor profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun nangani ekspor menyang AS, Eropa, Jepang lan negara lan wilayah liyane.

34562789101112









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1.000 pcs: 10 dina;

    5.000 pcs: 15 dina;

    10.000 pcs: 20 dina

     

    Produk sing gegandhengan