Leave Your Message

Please submit your drawings to us. Files can be compressed into ZIP or RAR folder if they are too large.We can work with files in format like pdf, sat, dwg, rar, zip, dxf, xt, igs, stp, step, iges, bmp, png, jpg, doc, xls, sldprt.

  • Telpon
  • E-mail
  • Whatsapp
    ia_200000081s59
  • Wechat
    ia_200000083mxv
  • 01020304
    katrangan (1)d12

    CNC Machined Parts

    kate (2)k3k

    Penggiling Jamu

    saben (3)zq2

    Metal Stamping Parts

    kate (4) qpt

    Springs

    sugeng rawuh

    WE OFFER PRODUK KUALITAS BEST

    Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd.wus diadegaké ing 2010, sing jembaré 2.000, iku Produsèn profesional melu ing riset, pangembangan, produksi, Advertisement lan layanan sakaCNC Nguripake lan Milling bagean,Stamping Parts, SpringslanProduk Wire Forming, sing akeh digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Peralatan Medis, Produk Elektronik, UAV lan liya-liyane.

    Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, kita uga ndhaptar perusahaan liyane sing jenengeHuayi International Industry Group Limited ing HongKong. Kanthi teknisi trampil, teknologi canggih lan mesin modern, kita bisa nyedhiyakake layanan OEM lan ODM. Kita wis disertifikasi deningISO 9001:2015sistem, karo kontrol kualitas ketat saka IQC, IPQC, OQC kanggo FQC lan layanan sawise-sales lengkap, produk kita padha diekspor kanggo liwat 60 negara ing Amerika Utara, Eropah, Asia, Timur Tengah, Australia lan etc, lan menang dhuwur. reputasi antarane pelanggan donya.

    Sinau luwih lengkap
    01
    perusahaan (1)wkn perusahaan (2)z5i

    produk panas

    0102
    produk-1-1s4t

    CNC Machined Parts

    Custom 3/4/5-Axis CNC Machining Aluminium/Kuningan/Stainless Steel/Steel Milling utawa Turning Service Factory

    Sinau
    Luwih +
    • produk-1-7mjy
    • produk-1-11jac
    • produk-1-81xm
    • produk-1-9fdw
    • produk-1-10g6l
    produk-2-11qb

    Penggiling

    Kustom 50mm-100mm 2/3/4 Lapisan Aluminium / Stainless Steel / Zinc Alloy Anodized utawa Silicone Coated Herb Grinder Produsen

    Sinau
    Luwih +
    • produk-2-8vii
    • produk-2-9t2l
    • produk-2-10ubu
    • produk-2-11u0p
    • produk-2-126dz
    produk-3-18iu

    Metal Stamping Parts

    Custom Sheet Metal Fabrikasi / Metal Stamping Parts Pabrik

    Sinau
    Luwih +
    • produk-3-7drv
    • produk-3-8y6b
    • produk-3-9yky
    • produk-3-10qpv
    • produk-3-11mgf
    produk-4-1ujc

    Springs

    Kustomisasi Spring Factory / Extension Springs

    Sinau
    Luwih +
    • produk-4-84ut
    • produk-4-9n2y
    • produk-4-10vda
    • produk-4-119ck
    • produk-4-12fvh

    Kaluwihan Kita

    ico-1vk5

    Produk Berkualitas

    Konfirmasi Gambar-Inspeksi Material sing mlebu-FAI-IPQC-Inspeksi lengkap
    ico-25pb

    Njamin Toleransi

    Toleransi bisa ditindakake,
    CNC Turning Parts ± 0.005mm,
    CNC Milling Parts ± 0.003mm.
    ico-3rzx

    Pangiriman Cepet

    Pangiriman sampel 3-7 dina,
    pangiriman barang akeh 10-20 dina
    ico-49q8

    Layanan cepet

    Kita duwe tim R&D lan bisa mbantu ngrancang lan ngembangake produk. Nyedhiyakake layanan siji-mandeg.

    langganan newsletter

    Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 24 jam.

    Langganan