Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

|Sapa Kita

Huateng Metal Products (Dongguan) Co., Ltd. diadegaké ing taun 2010, kanthi area 2,600㎡, iku sawijining pabrikan profesional sing melu riset, pangembangan, produksi, penjualan lan layanan CNC Turning lan CNC Milling parts, Metal Stamping Parts , Springs lan Wire Forming Products, sing akeh digunakake ing Auto, Peralatan Komunikasi, Peralatan Medis, Produk Elektronik, UAV lan liya-liyane. Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan, kita uga ndhaptar perusahaan liyane sing jenenge Huayi International Industry Group Limited ing HongKong . Kanthi teknisi trampil, teknologi canggih lan mesin modern sing asale saka Jepang, Jerman lan Taiwan, kita bisa nyedhiyakake layanan OEM lan OEM. Kita wis disertifikasi dening sistem ISO9001: 2015, kanthi kontrol kualitas sing ketat saka IQC, IPQC, FQC nganti OQC lan layanan sawise-sales lengkap, produk kita diekspor menyang luwih saka 60 negara ing Amerika Utara, Eropa, Asia, Timur Tengah, Australia lan liya-liyane, lan menangake reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan ing saindenging jagad.

Darmabakti kanggo prinsip operasional "Target Sampeyan, Misi Kita", kita setya nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo para pelanggan sing terhormat. Sampeyan uga olèh ngunjungi situs web grup kita: www.huayi-group.com kanggo mangerteni rincian liyane, lan kita welcome banget pelanggan saka sak ndonya lan looking nerusake kanggo netepake hubungan bisnis anteng lan long-term karo saben liyane adhedhasar. ing keuntungan kita bebarengan. Kanggo komunikasi lan pangerten sing luwih apik babagan apa sing sampeyan butuhake, hubungi kita, matur nuwun kanthi sanget.

|Apa We Do

Kita nggawe macem-macem jinis Grinder, bagean mesin bubut CNC, bagean penggilingan CNC, bagean stamping logam, Springs, bagean pembentuk kawat lan liya-liyane. Pabrik kita wis disertifikasi dening ISO9001, ISO14001 lan ISO / TS16949. Ing taun 2006, Grup kita ngenalake sistem manajemen materi lingkungan selaras RoHS, sing wis entuk pangenalan saka pelanggan.

Kanthi teknisi trampil, teknologi canggih lan peralatan manufaktur modern sing asale saka Jepang, Jerman lan Taiwan, kita terus nambah proses produksi lan sistem QC sajrone 30 taun kepungkur.

Nganti 2021, grup kita duwe luwih saka 1,000 set mesin lan 3,000 karyawan. Produk kualitas dhuwur lan layanan sawise-sales lengkap wis entuk reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan ing saindenging jagad, kanthi produk kita diekspor menyang luwih saka 60 negara ing Amerika Utara lan Kidul, Eropa, Asia, Timur Tengah, Australasia lan liya-liyane.

|Apa Pilih kita|

Peralatan Manufaktur Hi-Tech

Peralatan manufaktur utama kita diimpor langsung saka Jerman lan Jepang.

Tim R&D sing kuwat.

Kita duwe 15 insinyur ing pusat R&D, lan umume duwe pengalaman luwih saka 10 taun.

Kontrol kualitas sing ketat

Inspeksi Material Incoming

Inspeksi Material sing mlebu.

Inspeksi Lengkap

Inspeksi Proses (Saben 1 jam).

IPQC

100% Inspeksi sadurunge pangiriman.

layanan kita

Layanan siji mandeg OEM / ODM, ukuran lan wujud sing disesuaikan kasedhiya. Solusi produksi, solusi packing, solusi pengiriman, Respon cepet. Tim sales profesional nyedhiyakake kawruh lan produk profesional kanggo sampeyan. Sugeng rawuh kanggo nuduhake ide sampeyan karo kita, lan ayo kerja bareng kanggo nggawe urip luwih kreatif.

Pengalaman industri sing sugih

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, kita melu riset, pangembangan, produksi, adol lan layanan CNC Lathe Machining lan CNC Milling parts, Metal Stamping Parts, Springs and Wire Forming Products, sing akeh digunakake ing Mobil, Mesin, Elektronik. Produk, Komunikasi, Peralatan Medis, UAV lan Konstruksi, lsp.

Teknologi, produksi lan testing

Kanthi teknisi trampil, teknologi canggih lan peralatan manufaktur modern, kalebu luwih saka 40 CNC Lathes, 15 CNC Milling Machines, 3 Wire-Cutting machine, 2 Sandblasting Machines, 1 Laser Engraving Machine, 1 Hair-Line Machine, 1 Knurling Machine, 1 High- Mesin Rampung Gloss, 16 Mesin Punching, lan sapiturute. Kita trampil ngasilake bagean mesin presisi kanthi macem-macem, kayata tekstur CD, kinclong, sandblasting, garis rambut, knurling, anodizing, electroplating, engraving, e-coating, etching , lan sapanunggalane. Kita ketemu lan isih kerja sama kanthi luwih saka 380 pelanggan saka sumber Global lan Alibaba. kanthi ikhlas. Sprit Eksklusif lan Profesional mbantu kita mbangun kapercayan lan kerja kanthi gampang.

KAMERA DIGITAL OLYMPUS

Bengkel Mesin Bubut CNC

Bengkel Penggilingan CNC

Bengkel Penggilingan CNC

Bengkel Wire EDM

Bengkel Wire EDM

Workshop Sand Blasting Otomatis

Workshop Sand Blasting Otomatis

Bengkel Laser Engraving

Bengkel Laser Engraving

Yen sampeyan kasengsem ing layanan mesin CNC kita utawa duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi tim profesional kita. Kita ngarepake nyedhiyakake layanan mesin presisi sing berkualitas lan dipercaya.


Ninggalake Pesen Panjenengan