Tim Kita

Tim Kita

Departemen R&D

Ana 5 insinyur desain produk ing departemen R&D kita, umume duwe pengalaman luwih saka 10 taun, nyedhiyakake luwih saka 20000 produk kanggo pelanggan ing saindenging jagad. Sampeyan bisa ngirim conto utawa gambar produk menyang departemen teknik, utawa takon insinyur kanggo ngrancang produk sing sampeyan butuhake.

Departemen Penjualan

We duwe 8 salesman kanggo nyedhiyani pelanggan karo sawetara layanan, kalebu layanan cnc, layanan stamping logam, kabel mbentuk layanan grinder layanan adat lan layanan fabrikasi liyane, kanggo nyukupi kabutuhan customer. Tim sales kita duwe keahlian lan pengalaman kanggo menehi konsultasi rinci babagan fitur, fungsi lan kesesuaian produk. Kita bisa mbantu sampeyan milih produk sing paling cocog miturut kabutuhan lan tujuan sampeyan.

Jurusan QC

Perusahaan kita duwe 5 QC, sing duwe spesialisasi ing pengawasan ketat bahan mentah, produk setengah rampung lan produk rampung.kita uga duwe Pengukur Dhuwur, Rockwell Hardware Tester, Mesin Optik Inspeksi Otomatis, Salt Spray Tster, Sistem Pengukuran Video, Tester Tarik & Tekanan kanggo nguji kualitas produk miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

 

misi kita

Darmabakti kanggo prinsip operasional "Target Sampeyan, Misi Kita", kita setya nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo para pelanggan sing terhormat. Yen sampeyan nggoleki supplier sing dipercaya utawa duwe pitakon, hubungi tim profesional kita. Kita ngarepake nyedhiyakake layanan sing berkualitas lan dipercaya.

Tim Kita (1)
Tim Kita (2)
Tim Kita (3)
Tim Kita (4)
Tim Kita (5)
Tim Kita (6)
tim kita
tim kita2
Tim Kita (7)

Ninggalake Pesen Panjenengan